Studietur

Program for studietur 19. – 20. oktober 2021

Avreise tirsdag 19. oktober kl. 10.00 m/buss fra Oslo Lufthavn/Gardermoen.

LHL-sykehuset Gardermoen

LHL-sykehuset på Gardermoen, også kalt pasientenes sykehus, er første stopp på turen. Sykehuset er Norges mest moderne og tilgjengelige spesialistsykehus, og eies og driftes av pasientorganisasjonen LHL som har 30 års erfaring innen sykehusdrift og rehabilitering. Her har man bygget et flott terapi-basseng som vi skal se nærmere på.

Rud Hauger

Rud Hauger i Bærum er turens neste stopp. Her er det bygget et helt nytt 50×25 meters basseng med 12,5m opplæringsbasseng. Anlegget åpnes for publikum først til høsten. Se ellers nærmere presentasjon i Badeteknisk Forum nr. 2-2021.

Økern Bad

Økern bad i Oslo er turens tredje stopp. Vi besøker et midlertidig bade- og svømmeanlegg på Økern i Oslo skal benyttes som opplæringsbasseng under byggefasen for nye Tøyenbadet. Anlegget kan demonteres og flyttes for bruk annet sted senere. Se ellers nærmere presentasjon i Badeteknisk Forum nr. 2-2021.

Elvetangen Skole

Elvetangen skole i Hakadal/Nittedal kommune er fjerde stopp. Her er det bygget et helt nytt 25-meters svømmebasseng i tilknytning til en skole, som skal åpnes denne høsten.

Jessheimbadet

Jessheimbadet i Ullensaker i Viken er turens siste stopp. Anlegget åpnet for publikum for kort tid siden, og bade- og svømmeanlegget er lokalisert rett ved en is- og flerbrukshall. Anlegget har et konkurransebasseng på 25 x 21 meter, og to opplæringsbasseng på 12,5 x 9,6 meter med rampe, hvorav det ene har heve- og senkebunn. Se fyldig omtale i Badeteknisk Forum 1-2021.

Felles for alle stedene er at vi blir møtt av kyndig driftspersonale og fagfolk som vil gi en god innføring i de ulike sider ved bade- og svømmeanlegget, og det vil bli omvisning i tekniske rom så vel som i bassengrommet.

Onsdag 20.10 kl. 09.00 – 12.00 Scandic Hotel, Hamar

Sammen med driftere, utbyggere og arkitekter ser vi nærmere på løsningene på de fem anleggene vi besøkte tirsdag. Det blir muligheter for å stille spørsmål, og det er viktig at man noterer seg disse gjennom studieturen dagen i forveien. Nærmere strukturert oppsett med detaljert tidsplan og rekkefølge for de ulike bade- og svømmeanleggene vil bli sendt ut i god tid til deltakerne av studieturen. Det kan bli endringer og tillegg på besøkslisten. Det vil bli enkel servering på bussen, samt lunsj i et av anleggene underveis første dag. Turen avsluttes med lunsj på konferansehotellet Scandic Hamar onsdag 20. oktober, før konferansen Badeteknisk 2021 med fagutstilling åpnes (se eget program).

Pris pr. person for deltakelse på studieturen, samt lunsj og middag tirsdag 19. oktober 2021, inkludert enkeltrom på Scandic Hotel, Hamar, tirsdag-onsdag 19.-20. oktober m/frokost, kr. 3.995,- (eks. mva.)

Turen forutsetter minimum 25 deltagere. Programmet er veiledende, med forbehold om endringer/justeringer.

NB! Det er ikke noe eget skjema for påmelding til studieturen, men du kan krysse av for ønsket studieturdeltagelse på påmeldingsskjemaet.

Spørsmål og påmelding via epost badeteknisk@badeteknisk.no innen 20. august 2021