Om hotellet

Scandic Hamar er et av landets største og mest fleksible konferanse- og messehotell. Hotellet er nyrenovert og utbygget med enda større kapasitet, slik at samtlige deltakere er sikret plass på konferansehotellet. Med hotellets sentrale beliggenhet på Østlandet, og den nye, flotte traseen E6, kan arrangører enkelt samle deltakere fra hele landet. Hamar ligger 50 minutter fra Gardermoen, og 1 time og 10 minutter fra Oslo. Regionale tog går hver time fra Oslo og Gardermoen, og jernbanestasjonen ligger i gåavstand fra hotellet. Hotellet har tilgang til 200 parkeringsplasser mot avgift til Europark.

Rom

Scandic Hamar er svanemerket og godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Vi kan tilby 304 moderne og komfortable rom, hvorav flesteparten har dobbeltseng.

Mat og drikke

Skjerm bort smaksløkene i vår à la carte restaurant Sans Restaurant & Bar, eller nyt en kveldsdrink og trendy design i vår elegante hotellbar. Restaurant Horizont er stedet for frokost, lunsj eller middag for opptil 280 personer. Scandic Hamar er et av Innlandets største restauranthus. Har plass for banketter og selskaper for opptil 1000 personer i samme
lokale!

Last ned dokumenter